WAAR GROEN EN WATER

ELKAAR ONTMOETEN

de Beijer Bouwgrondstoffen BV

Binnen MSB is de Beijer Bouwgrondstoffen BV verantwoordelijk voor de verkoop en de logistieke afvoer van het industriezand, grind, sportveldenzand, asfaltzand, vul- en ophoogzand voor de GWW-sector.
De Beijer Bouwgrondstoffen BV is gelieerd aan de Beijer Groep BV in Dodewaard.

Avatar
Avatar
Avatar

Contactgegevens

Waalbandijk 69
NL-6669 MC Dodewaard
Postbus 26
NL-6669 ZG Dodewaard
T +31 (0)88 – 4006 300
F +31 (0)88 – 4006 301
info@debeijerbv.com
www.debeijerbv.com

De Beijer Groep BV is een toonaangevende groep Nederlandse en Duitse bedrijven op het gebied van productie, handel en logistiek van grondstoffen. We leveren grondstoffen aan de water- en wegenbouw, de betonindustrie, de recreatiemarkt, de park- en landschapsarchitectuur en de grof keramische industrie. We produceren onze grondstoffen voor een deel op eigen locaties. Ook zijn we actief in op- en overslag binnen Nederland en Duitsland.

De groep bestaat uit verschillende zelfstandige bedrijven. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisatie en handelt onder zijn eigen naam. Door intensief samen te werken optimaliseren en beheersen we de hele logistieke keten van productie, handel en transport.
We hebben eigen binnenvaartschepen en een eigen wagenpark. Hiermee zorgen we ervoor dat u op tijd krijgt wat u nodig heeft. Niet te vroeg en niet te laat. Gewoon op tijd! We zijn niet voor niets één van de snelst leverende leveranciers in de markt.