WAAR GROEN EN WATER

ELKAAR ONTMOETEN

Boskalis Nederland

Infrastructuur ontwerpen, bouwen, reconstrueren en onderhouden. Boskalis is een full service aannemer met een volledige dienstverlening in de infrasector. Of het nu gaat om wegen-, utiliteits-, grondwerk-, beton-, water- of railbouw.

Avatar
Avatar
Avatar

Contactgegevens

Rosmolenweg 2
3356 LK Papendrecht
Postbus 76
3350 AB Papendrecht
T 078-2065000
nederland@boskalis.com
www.boskalis.com

De juiste wegen zoeken
Boskalis is in beweging. Dat zijn we altijd geweest. Door de jaren heen hebben we in diverse sectoren ontworpen, gebouwd, gereconstrueerd en onderhoud gepleegd. Denk aan de wegen-, utiliteits-, beton-, water- en railbouw en grondwerk. Deze kennis en ervaring weten we voor onze opdrachtgevers steeds beter te bundelen en toe te passen. Zij vertrouwen ons vaker de coördinatie en invulling toe van het hele bouwproces, van begin tot eind. Dat vertrouwen willen wij niet beschamen. Ook in de toekomst staan wij voor creatieve, duurzame en economische oplossingen. Daarbij nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid uiterst serieus. Ons streven is om onze emissie maximaal te beperken.

Betrokken en betrouwbaar
Een gebied ontwikkelen is steeds afwegen. Hoe verhouden bouw-, water-, natuur- en infrastructurele waarden zich tot elkaar? En hoe laat je ieders belang tot zijn recht komen? Boskalis weet daar alles van. Wij zijn in toenemende mate actief in de ontwikkeling, begeleiding en realisatie van dit soort integrale, multidisciplinaire projecten. Men waardeert onze betrouwbaarheid, betrokkenheid en brede blikveld.